Ny mobil logo jan 2019

mina projekt

Homestyling Nissastrand, Halmstad- Marie Östlund Design

Styling av tom lägenhet med balkong på Nissastrand i Halmstad. Det ena sovrummet blev kontor med samma underbara utsikt över Nissan som vardagsrummet, köket och balkongen. Neutral färgsättning passar bra till de beige väggarna. En härlig sitthörna i ena delen av vardagsrummet.

Läs hela inlägget »
Etiketter: homestyling halmstad

Helrenoverad lägenhet i Falkenberg med fina materialval i kök och badrum, som jag fick i uppdrag att styla åt en tidigare kund. Den gula accentfärgen passar bra in här tillsammans med den svart/grå/vita färgskalan i övrigt.

Läs hela inlägget »
Homestyling & Inredning av lägenhet på Saltsjövägen i Halmstad - HOmestyling av Marie Östlund Design

Husfoto, Joel Karlsson

Fräscha nybyggda radhuslägenheter i centrala Halmstad. Vackert ljusinsläpp i lägenheten på 3 plan som jag fick i uppdrag att inreda.

Läs hela inlägget »

Husfoto, Joel Karlsson

Homestyling av tom lägenhet på Nissastrand i Halmstad, med en av stans vackraste utsikter över Nissan från balkongen. Här visas möjligheterna att inreda ett kontor utöver sovrummen. 

Läs hela inlägget »
Homestyling & Inredning av hus i Holm - Homestyling av Marie Östlund Design

Husfoto, Joel Karlsson

Ett charmigt hus utanför Halmstad med många vinklar och vrår. Här möblerades och blandades det nya och det gamla. Det var viktigt att känna in huset och gå varsamt fram för att behålla husets karaktär.

Läs hela inlägget »
Etiketter: homestyling hus holm

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning! 

skapar rätta känslan för
en bra försäljning

tfn 0733-864106
info@marieostlunddesign.se